Podľa

Podľa

Až príde ten deň
a že ten deň príde,
my povstanem
a spolu sa zídem.
Budeme horlivo
a kto nie, má smolu,
aby to ľudstvo,
zas žilo spolu!
Podľa ovocia strom,
podla murára dom,
podla odpustenia
podľa menej MŇA!
Autor RoTa, 15.10.2023
Přečteno 67x
Tipy 5
Poslední tipující: cappuccinogirl, Žluťák, kozorožka, IronDodo, Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí