JE DCEROU HÁDA II

JE DCEROU HÁDA II

Já to vím postel je zase prázdná
Ty jsi pryč a ano jsou to už léta
Jenže já občas mívám sny blázna
Že jsi pro mě stvořená

Ale tys názor opačnej měla
Chtěla jsi znát ptáků víc než je v lese
Čímž jsi to ovšem zabila zcela
Řekni mi kterej chlap tohle snese

Vdala ses a pak rozvedla záhy
Postel má se ti najednou hodí
Ani já se k tobě netočím zády
Dobře víš tak to v životě chodí

Za pár dní jsi opět sbalila kufry
Babce svý ještě na konto sáhla
To jste vy potvory dole puklý
Krásný a ...
... ale dcery jste Háda
Autor jondys, 15.10.2023
Přečteno 126x
Tipy 6
Poslední tipující: MatyhoZmaty, Fialový metal, mkinka, Žluťák, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Né všechny puklý, jsou takový...:)

15.10.2023 19:19:21 | Žluťák

Já vim že ne. Znám jich několik, které jsou (nejen morální) ozdobou lidského druhu :)

15.10.2023 19:28:26 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí