Lehce se jde

Lehce se jde

 

Cesta trvala už dlouho

zdálo se mi

K nohám snášely se listy příběhů

Pár jsem jich stihla přečíst 

než upadly do zetlení

Dva jsem si schovala na pak

Možná jsem v tu chvíli prostě jen šla s dobou

Chycená v pavučinách lapala jsem kolem sebe

jako by šlo o život

Dobrovolně nesvobodná

...

Síť spadla

...

Lehce se jde

teď

Nikde nic nedře, neskřípe

 

jen řeka svírá

pravýúhel s mým levým bokem

 

 

Autor IkkarisKa, 15.10.2023
Přečteno 71x
Tipy 21
Poslední tipující: jort1, RadekČ, MatyhoZmaty, IronDodo, Frr, Ondra, Fialový metal, Psavec, Anfádis, Ophelia81, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jen jestli jsou ty pravé úhly opravdu pravé

16.10.2023 14:32:20 | jort1

Četl jsem dvakrát :) super

16.10.2023 05:28:31 | MatyhoZmaty

Hledám mezi řádky.
Krásná a svěží. ;-))
Ať se Ti daří Iv.

15.10.2023 23:47:45 | Fialový metal

Odsítěná, a teď jiná...

15.10.2023 23:17:10 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí