Věčný boj

Věčný boj

Hoří kolo osudu

Doufám, že v něm nebudu

Životy jsou ovlivněny

Nezůstanou nezměněny

 

Chtěl bych mít svůj osud v rukách

Nežít v neustálých mukách

Naděje už umírá

Beznaděj mi hrdlo svírá

 

Utéct nebo bojovat

Neustále vzdorovat

Nesklonit svou hlavu 

Neztratit se v davu

 

Snadno se to občas říká

Když se tě to vůbec netýká

Tenhle boj je nekonečný

Život ale není věčný 

Autor fisus, 15.10.2023
Přečteno 74x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Psavec, cappuccinogirl, Žluťák, Fialový metal, IronDodo, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak opět znamenité.jo.zivot je složitý,ale ty ho popisujes s nadhledem.

25.10.2023 18:05:08 | mkinka

Ale občas mi ten nadhled chybí v životě.

25.10.2023 18:07:24 | fisus

Rozumím a chápu.

25.10.2023 18:08:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí