Potom přijde ráno

Potom přijde ráno

Anotace: ~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~
..........................
Já vím že
ty si v mechu usteleš
kožíškem se přikryješ
a jen oči přivřeš
uslyšíš sovu houkat
na měsíc se budeš
asi koukat
za chvíli ho schová mrak
a ty usneš jenom tak
pod zády tě hřeje mech
a ty si pomyslíš
nech mě,nech
spát v tom tichu lesa
nad hlavou nebesa.
Potom přijde ráno
a slunce s tebou vstává
slavík křídly mává
kouzelný den všem přeje
z květu se motýl
na jiného pousměje
život ten běží dál
a dál...

A ty opět chceš jen tak
projít se po kraji
kde lišky dobrou noc
ti popřejí...

~~~~~~~~~~

,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 17.10.2023
Přečteno 104x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, šerý, mkinka, Žluťák, Marten, Pablo Kral, Bufik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo v lese je moc hezký
Děkuji za zpříjemnění dnešního
Chladného dne

17.10.2023 16:14:40 | Bufik

Jojo v lese je moc hezky...i na podzim...DÍKY

17.10.2023 16:20:11 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí