Každodenní rutina

Každodenní rutina

Obloha z hvězd zhasíná 

Měsíc tiše usíná

Slunce začíná svůj tanec

Každý stín je rázem psanec

 

Ulice ztichlé ožívají

Lidské strasti prožívají

Silniční tepny pulsují silně

Davy lidí proudí pilně

 

Každodenní běžný shon

Za úspěchem občas hon

Pro někoho šťastný den

Pro jiného jen zlý sen

 

Celý tenhle koloběh 

Pozoruji jako špeh

Než být kolo v soukolí

Radši se dívám z povzdálí 

Autor fisus, 18.10.2023
Přečteno 83x
Tipy 7
Poslední tipující: Anfádis, o3_gambit, mkinka, Bufik, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já se též ráda dívám z povzdálí

18.10.2023 20:38:50 | mkinka

V davu se moc dobře necítím.

19.10.2023 00:27:58 | fisus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí