Vlny života

Vlny života

Anotace: -

 

Vlny života smutné i veselé
cez mosty, cesty, tunele,
chce to občas silné kolená...
Slza v oku zložená.

Slnko zapadá - horí,
na nádvorí,
mesiac padne do jazera
človek chodí okolo a pozerá.

Občas plného železobetónu
vzdáva životu poklonu,
občas sme ako teľce,
život robí s nami kotrmelce!

Každá duša má inú poviedku
pre silu svojho majetku
vieme chodiť kolenačky
zúbky, zbrane divej mačky.

Ťažkou nohou chodíme po svete
pošliapeme kvety v rozkvete
vpred nás vysnené ciele ženú,
máme v sebe babylonskú vežu.

 

 

 

Autor IronDodo, 19.10.2023
Přečteno 92x
Tipy 22
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, RadekČ, Anfádis, Marťas9, šerý, Psavec, Kan, Ophelia81, jort1, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...neumíme létat

19.10.2023 09:13:30 | jort1

ďakujem pekne

19.10.2023 07:09:37 | IronDodo

Rádo se stalo.

19.10.2023 07:25:25 | mkinka

Hodně líbí, dobře podané.

19.10.2023 07:06:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí