Dopis Ottovi

Dopis Ottovi

Sdělit nejsi ochoten, zda jsi ten , a nebo ten. Nad tím dumám téměř každodenně.

Šance asi milión-:), že bys snad byl zrovna ON..a ne někdo jiný,v jiné ceně.

Pro mne máš tvář pod maskou, já se trápím otázkou, která tvoje verze je mi bližší.

Je to ve tmě šmátrání.., čeho se dotknu dlaní ? Asi nějaké plyšové myši.

Jsi figura šachová, král se však tak nechová, to jen kůň má právo volně běžet.

Střelec ? To ty nejsi zas. A máš vůbec zbrojní pas ? Takže budeš asi někdo z Věže.

Všichni touží po lásce, jsme jak nudle v bandasce, zapleteni v jednu mastnou hroudu.

A v to marném snažení a po sexu bažení, řítíme se k Poslednímu Soudu.
Autor Bordža, 19.10.2023
Přečteno 91x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Kan, Žluťák, Psavec, J's .., Marten, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šachy a pak verš lásku na bandasku fajn*

19.10.2023 17:15:47 | J's ..

Dík.

21.10.2023 09:51:04 | Bordža

...tos vykroužila tematický okruh od počátku ke konci lásky i světa...;-) někdy nestačí jedna věta...

19.10.2023 13:04:13 | Marten

Dík.

21.10.2023 09:51:24 | Bordža

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí