Letní noc

Letní noc

Anotace: Čekání na lásku

 

Letní noc je krásná

od večera do svítání

stojíš tu pod hvězdami

a v tichosti srdce čekáš

na splnění svých přání.

 

Hvězdy padají z nočního nebe

jedna pro lásku, jedna pro tebe

nepromarni ten okamžik

až jedna z nich rozzáří nebe

nepromarni ten okamžik

až láska půjde vůkol tebe!

 

Stojíš tu sám pod hvězdami

a v srdci jedno přání máš

najít spadlou hvězdu

a uchopit do svých dlaní

má lásko, pak ji pošeptáš.

 

 

 

 

Autor neandrtalec, 21.10.2023
Přečteno 86x
Tipy 14
Poslední tipující: Jan Kacíř, Iva Husárková, RadekČ, Psavec, cappuccinogirl, Žluťák, MatyhoZmaty, kozorožka, IronDodo, Marťas9, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí