nebeské schody

nebeské schody

 

Občas není jednoduché

přisednout k čaji do pohody

když lásky na slova jsou skoupé

a ty mi říkáš poète maudit

 

Život se rozpouští do stesku

který vypiji jen tehdy

až tvé údy budou jen rány blesku

a já jen poète maudit

 

Ta ohromující rychlost nářku

který z radostí udělá vady

jít do nebe jak prase na porážku

a svatý Petr píše poète maudit 

Autor Riscoperdo, 21.10.2023
Přečteno 89x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí