Všetko prebolí

Všetko prebolí

Anotace: -

 

Vôbec nič sa nedarí...
ničomu už neverím
predsa na gong uderím
a zvíťaziť sa podarí.

Rok letí za rokom,
ako maľované obrázky
kvitneme od lásky
z nula percentným úrokom.

Na ústach, úsmev sa roztvorí
srdcia milovať sa učia
pritúliť sa do náručia
až sa krv rozhorí.

Na tŕňoch smútok, nech sa doráňa
jeseň prešumí, ako žito
poviem si, dnes už nebolí to
kvitne láska až do rána.

Autor IronDodo, 22.10.2023
Přečteno 67x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, jort1, cappuccinogirl, Marten, Psavec, Iva Husárková, Ophelia81, martinaV, Frr, kozorožka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně oslovilo,je ze života.

25.10.2023 21:20:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí