Alegria

Alegria

 

 

Mé rty pro tebe kvetou, milý můj
očima koupaná v hvězdách
v dlaních tajemství opatruj
sen o dvou, co jen se nezdá.


Vlasy mé jiskrou podpálí
křísnou o třísla pevná
to, co znělo jen z povzdálí
rtům odevzdá píseň zpěvná.


Paže, tvůj živý ornament
ovinou tělo spící
vzývání těl, náš diadém
na hrudi spalující ...

 

 

 

 

Autor Malá mořská víla, 22.10.2023
Přečteno 86x
Tipy 31
Poslední tipující: Akrij8, Ďábel sám, zdenka, martinaV, RadekČ, jort1, šerý, Sonador, o3_gambit, IronDodo, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé obraty se mi hodně líbí. No zkratkou, umíš!*

22.10.2023 14:32:31 | šerý

žhneš vílko... krásné dílko;)*

22.10.2023 14:03:29 | Sonador

báseň i pieseň super

22.10.2023 11:34:20 | IronDodo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí