Utopencová

Utopencová

 

utopíš se, řekls suše 

v pivu polomrtvé muše

potom zcela bez zábran 

do myšlenek svých zabrán

dopils mok ten na tři loky

konec mouchy s koncem sloky

 

utopím se, řekls poté

utřels vousy pivní doteď 

upřels na mě skelný pohled

k smrti hmyzu řádný ohled

měla jsem já na jazyku

smutný povzdech s kapkou vzlyku 

 

utopím se, řekls opět 

účet dělal právě stopět

a to nebyl podle mého 

důvod k plánům na mrtvého

tratili jsme větší sumy 

vůbec tomu nerozumím

 

utopím se, křičels na mě

anebo se vrátím k mámě

raději než s tebou pořád

cítit se jak trapnej ovád

co nemůže větu skončit 

ksakru chtěl jsem...

Chtěl jsi skočit?

 

chtěl jsem

 

a už nechci, dodals břitce

 

ve tvých očích utopit se

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor IkkarisKa, 23.10.2023
Přečteno 65x
Tipy 18
Poslední tipující: jort1, cappuccinogirl, mkinka, RadekČ, šerý, o3_gambit, Ophelia81, Ďábel sám, Žluťák, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak sis mě pobavila!*

23.10.2023 12:38:07 | šerý

život je jak představení
v kterém žádný život není
jenom stíny kolem krouží
lampu k uzoufání souží
kéž by mohla aspoň jednou
uvidět tmu neprůhlednou

23.10.2023 07:01:21 | stormeater

Paráda!
(Ne kvůli pivu:))

23.10.2023 06:40:56 | Žluťák

Kráska a pivko.
(Pohádka od Iv.)

Utopím párek
Poté i buřta
Cibuli nakrájím
Nacpu do sklenice
Hodně zhusta
Zaleju octem
A pak
Čekám
A čekám
A čekám
Na Žluťáska
Co má chutě od včerejška
Otevřeme pivko
A utopenci
Se budou
Bát

23.10.2023 04:13:26 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí