Poslední psaní

Poslední psaní

Prožívat poryvy
planoucích pocitů
pouze přes papír.
Podivná představa.
.
Přemítá, proč
pokaždé přehnaně
promíjí přestoupení
popírající pravidla.
.
Prchavá přání
plachých pohlazení
podemílá povodeň
přívalů pláče.
.
Přemáhá palčivost
psychických poranění.
Postupně plní
papír písmeny.
.
Pod psaní
připojuje podpis.
Přeloží papír,
přitiskne polibek.

Podškrtne plamen.
Pečlivě pozoruje
prohořívající plátky
popsaného popela.
.
Přežila.

Autor TRlVlUS, 23.10.2023
Přečteno 84x
Tipy 18
Poslední tipující: Ophelia81, cappuccinogirl, Anfádis, Houslistka, Psavec, šerý, IronDodo, nehledaná, Lexi, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím silně...poselství napsaného naštěstí plamen neumlčel. Přežilo i to.

23.10.2023 16:12:54 | cappuccinogirl

Moc hezky napsáno

23.10.2023 11:40:17 | Lexi

parádní psaní prosím pěkně... poklona;)

23.10.2023 08:51:44 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí