Mkinka a očkování

Mkinka a očkování

Anotace: Z deníků 2023

Jsem jako kdybych zdolala
Mount Everest
a zatím jen kočka mňouká v přepravce.

Mkinko, vím, že se Ti nechce.
Ubrus třikrát dole
a v uších mám nadávky Tvoje.

Stres nelze vtěsnat do klidu.
Prostě musí se to
a jako majitelka to přikážu.

Jedeme a orchestr mňoukání
té nejupovídanější kočky.

Veterinář zkoumá jméno.
Je zvláštní a neotřelé.
Byla malá a ta z ulice.
Ze dvou písmen
přišla milá vibrace.

Je celkem hodná
a ani se nepere.
Zas za tři neděle.

Mkinko, utíkej už zpátky
do přepravky vesele.

Den pro kočku nakonec v pohodě.
Autor mkinka, 27.10.2023
Přečteno 71x
Tipy 24
Poslední tipující: Niky88, jort1, Misha, Alala, Fialový metal, IronDodo, Žluťák, Ondra, Psavec, kozorožka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šikovně jsi to zvládla, Jituško, i kočičce se to líbí :)

28.10.2023 04:44:26 | Alala

Děkuji mockrát, drahá.

28.10.2023 04:45:04 | mkinka

závěr super

27.10.2023 11:49:19 | Vivien

Děkuji mockrát.

27.10.2023 11:50:34 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí