Svědomí...

Svědomí...

Anotace: Opět momentovka...

Jednou až zbavíš se pocitu viny,
nebudeš čistý, zůstanou stíny,
nebudeš nikdy už normálně spát,
a noční můry budou tě hřát.

Nebudeš čistý jak lilie květ,
moc divnej byl by tenhleten svět,
kdyby odpouštět bylo tak snadný,
byl by můj život úplně vadný.

Po zpovědi zamrazí tě od kosti,
z hříchů, který udělal jsi z blbosti,
z hříchů, který zničily budoucnost,
tvoji, jejich... nemáš ještě dost?

Jsem tvoje svědomí a řvu ti do ucha:
už zase v mozku tvým je nějaká porucha?
Nenech se přemlouvat lacině od davu,
hledej si raději logickou zábavu...
Autor prostějanek, 31.03.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... mám radost ... svědomí

03.04.2007 14:26:00 | Marcella

Dobrá.
P.S. Tobě někdo umřel???!

31.03.2007 20:37:00 | lidus

zdravím Tě mé svědomí a prosím...vem si na chvilku dovolenou, jo...potřebuju se vyspat

31.03.2007 19:57:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí