Leť!

Leť!

Rozleť se, 

dosáhni až na konec světa,

tam, kde je vršek naspodu,

zapíchni tam svou vlajku,

do dřeva vyryj iniciál,

dosyta se porozhlížej,

sežeň známku a dopisní papír,

odešli ho spolu s pohledem,

po cestě si veď deník,

všechno, každý paprsek světla, foť,

získej nové zkušenosti,

mluv s místními i turisty,

nadýchej se tamního vzduchu,

ochutnej co jen budeš ráčit,

vracej se s rozvahou,

hlavou plnou nápadů,

a sesbíraných rozumů. 

Vždyť se každý moment

děje jenom jednou,

na nic nečekej,

toulej se... 

Autor girasole, 27.10.2023
Přečteno 79x
Tipy 10
Poslední tipující: o3_gambit, mkinka, IronDodo, Psavec, Frr, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ale příliš mnoho rad najednou...

27.10.2023 23:28:47 | Frr

občas je to třeba

27.10.2023 23:39:00 | girasole

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí