Klubko radosti

Klubko radosti

Anotace: měla jsem dobrou náladu...zcela neočekávaně

Mlha z mých očí
ve mně se točí
barvy jsou jasné
jak je to krásné
jak jarní vánek
jak spásný chládek
kapky se točí
všechny z mých očí
bzučí a bzučí
v hlavě mi zurčí
tisíce radostných chvil
někdo je na klubko navil..
Autor DIDADA, 31.03.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jí čeština nejde(to ale ani mě), ale jinak slušný

10.05.2007 15:26:00 | jaňa

Hezké, akorát že se píše ve mNě, ale hezké =)

01.04.2007 19:30:00 | heptametal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí