Hvězdné nebe

Hvězdné nebe

Anotace: ...

Hvězdné nebe, jak krásné je,

plné zářících hvězd, jak věčné je

V noci se nad námi rozprostírá,

světlem a nadějí nás obklopuje

 

Jako tisíce diamantů září,

hvězdy nám cestu osvětlují

Vzpomínky na ně nás vzývají,

do dálek nás svým tajemstvím lákají

 

Jsou dálky nekonečné a nezměrné,

kde se hvězdy rodí a na nebi záři

Když na ně s láskou pohlédneme,

cítíme, jak nám srdce buší

 

Hvězdné nebe, jaká je Tvá síla,

jaká je Tvá moc nad naším bytím

V noci nám světlem naději posíláš,

že všechno je možné, že jsme v bezpečí

 

Pod hvězdným nebem se vznášíme,

věříme, že nás hvězdy chrání

V jejich záři klid nalézáme,

ať je den nebo noc, vždy jsou s námi

 

Hvězdné nebe, jak nádherné jsi,

vždycky nám připomínáš, že jsme součástí něčeho většího

Ať jsme smutní nebo radostní,

pod Tvým nebeským pláštěm útěchu najdeme

Autor Misha, 28.10.2023
Přečteno 55x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, Anfádis, Marťas9, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí