Do básnického nebe

Do básnického nebe

Anotace: *--*--*--*--*--*

..........................

-- -- -- -- --
do básnického nebe
posílám růže květ
to aby každý z básníků
se v mysli vrátil zpět...
a potom jen tak šeptají
že chtěli s námi být
však osud na ně tvrdý byl
museli odejít...

do nebe pošlu vzpomínku
pak svíci zapálím
přečtu si jejich veršíky
a slzu zatlačím...
jednou se všichni setkáme
a to je jistá věc
my ještě máme dost času
na svíci
...na věnec...

~~~~~~~~

...................

Autor Květka Š., 28.10.2023
Přečteno 52x
Tipy 16
Poslední tipující: IronDodo, o3_gambit, RadoRoh, RadekČ, Misha, Frr, MatyhoZmaty, Marťas9, Tomcat, Acortai, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

DĚKUJI VŠEM...

29.10.2023 16:25:24 | Květka Š.

Poezie.

29.10.2023 11:21:49 | RadoRoh

pěkný text Květuško milá*

28.10.2023 20:15:54 | Frr

Moc krásné Květko

28.10.2023 19:33:20 | Marťas9

Děkuji za toto.jsi skvělá.

28.10.2023 19:00:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí