Prázdnota

Prázdnota

Anotace: ...

Prázdnota 

Navenek nejšťastnější chlápek
samá legrace a vtípky
uvnitř neustáli boj
jak dostat se z té klícky

Jen z domu do práce
a zase z práce domů
uvnitř totální degradace
plus prázdnota k tomu

Jen chodící ulita
naprogramovaná entita
ale ani žádný šnek
nechce takový domek

Občas tomu utíkám
někdy hezké dárky
Pak zas dny kdy
nechutnají ti ani párky

Jak akvárko bez vody
Jak řeka bez peřejí
Dávej si bacha
Kam všechny životy spějí

Autor JohnyD., 28.10.2023
Přečteno 66x
Tipy 9
Poslední tipující: paradoxy, martinaV, kozorožka, MatyhoZmaty, Psavec, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drž se

28.10.2023 21:34:44 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí