Dřina

Dřina

Dřina

Fuška velká
v noci temné
tma jak v pytli
úplněk říká
,, Teď né''

Mohla sis zvyknout
lidská bytosti,
se mnou nezažiješ
žádné radosti.

Nenechám tě v klidu
nebudeš spát v noci,
svítím na cestu asteroidů, 
nej akční jsem po půlnoci.

Jsi na nás zlý,
přece tě rádi máme,
jak jsi celý a velký
vždycky se na tebe podíváme.

Občas nám ke kouknutí
pomůže zatmění,
že jsi nachvíli přikrytý, pak odkrytý,                      na kráse tvé nic nezmění.

Autor Marťas9, 30.10.2023
Přečteno 76x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, RadekČ, IronDodo, Žluťák, Ďábel sám, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí