Srdcař

Srdcař

 

Kdyby vidíme jen to, co uvnitř je,

jak by vypadal člověk navenek,

sladké jabko v rajské zahradě,

nebo vyhasnutý plamínek?

 

Pohled sice slouží,

ale do duše ním neprokoukám,

nepomůžu víc než sobě,

ani vašim hrozným mukám.

 

Z lásky složím tisíc vět,

stejně mě to srdce tíží,

veliké je jako svět,

přesto nikdy bez potíží.

 

Autor Vicrama, 30.10.2023
Přečteno 74x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Marťas9, Psavec, RadekČ, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky! :))

01.11.2023 10:11:24 | Vicrama

Myšlenky, upřímnost i cit. Dobré.

30.10.2023 19:01:33 | mkinka

****a moudrý, kdo to ví*** ST*

30.10.2023 18:54:36 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí