Dušičky

Dušičky

Dušičky

Brzy máme dušičky
zajdeme na hrobečky, 
doneseme kytičky
zapálime svíčečky.

Přidáme vzpomínky
na všechny zesnulé,
zamáčkneme slzičky 
na vzpomínky minulé.

Na hřbitově zjistíme,
že nejsme sami,
kteří se někdy loučili
s rodinnou, kamarády.

Je tam plno,
lidi se míjí
světýlka rozsvicují,
všichni tím žijí.

Musí to být krása
vidět je hlavně v noci,
až budeme jednou anděly
bude vše v naší moci.

Teď to aspoň vidí
ti pro které vzpomínáme,
snad z toho aspoň cítí
jak je všichni rádi máme.

Autor Marťas9, 31.10.2023
Přečteno 74x
Tipy 7
Poslední tipující: Ďábel sám, Psavec, Žluťák, IronDodo, mkinka, Anfádis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dušičky jsou nuda, Halloween tě volá

31.10.2023 00:48:52 | rybka

Díky rybko za nahlédnutí, když Helowen tak raději skupinu. Měj se hezky

31.10.2023 03:18:44 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí