Pohled zpět.

Pohled zpět.

Byla to krásná rána,
byla to krásná probuzení.
Tvá láska odevzdaná,
zářila při rozednění.

My začali den políbením,
úsměvy si darovali.
Před poledním zazvoněním,
často se milovali.

Byla to krásná rána, byla,
však zůstala vzpomínkám.
Zlá vůle nás rozloučila -
zůstala jsi sama a já sám.
Autor Kan, 31.10.2023
Přečteno 138x
Tipy 23
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, jort1, mkinka, Marťas9, šerý, janet_desp, narra peregrini, Marten, IronDodo, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí