Násilníkům

Násilníkům

když se nechce sebe dávat
však máš strachy odmítat
když ne v hrdle zasekává
tělo se pak světu vzdává

a ten který si ho bere
ten na duši z hora sere
bere všechno co jen leží
do nosu mu štěstí sněží

bolest slabin po něm zbývá
mrtvá nejsem ani živá
nechci dělat světu dusno
zbylo ve mně však jen hnusno

Autor Agneška, 31.10.2023
Přečteno 99x
Tipy 3
Poslední tipující: MatyhoZmaty, o3_gambit, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná:-)

01.11.2023 07:17:49 | o3_gambit

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí