Láska jako moře

Láska jako moře

Anotace: -

Vedena zpěvem mořských víl,
přináší krásu vzácných chvil,
pro toho, kdo je sám.
Láska jako moře, oceán.

Úžasně čistá, bezedně hluboká,
zbarvená do modra, za bouře divoká.
Kde najít Tě mám?
Lásko jako moře, oceán.
Autor Cap, 29.03.2005
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí