Mám přání

Mám přání

Anotace: ***~~~~~~~~***

..............................

~~~~~~~~~
Mám přání
vykouzlit jenom tak
sněhobílé vločky
do vloček na chodníku
dělaly by stopy kočky
jenom vrabci nečekali
viděli kočky a uletěli.

Zametu sníh
na jednu hromadu
a tím se postarám
o chladnou zábavu
postavím kouzelný
sněhobílý hrad
v tom bílém hradu
si budou vločky hrát.
A co ti vrabci
a co kocouři a kočky
budou se koukat
co všechno umí vločky
...ve větru se houpat
...a za ručky se držet
...a pokrýt každou střechu
...a dělat neplechu
...na kopci shodit sáně
...zasypat vlasy dámě
tak tohle vločky znají
než s teplem zas roztají.

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 02.11.2023
Přečteno 112x
Tipy 9
Poslední tipující: Marťas9, IronDodo, Žluťák, Frr, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Popsáno výstižně a srozumitelně. Námět zpracován dobrou formou.

10.11.2023 15:01:31 | Admirál

DĚKUJI MOC :-)

10.11.2023 15:06:12 | Květka Š.

áno pekné

02.11.2023 17:51:51 | IronDodo

krásné:-)

02.11.2023 15:53:20 | o3_gambit

Jé.

02.11.2023 14:00:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí