Harmonie ve sborovně

Harmonie ve sborovně

Anotace: Hra se slovy Drabble: na vygenerována slova - sborovna, kapusta, optik, rytina, štítek

Ve sborovně pěkně všichni stojí,

kapusta zelená tam voní

Optik s lupou nad rytinou bdí,

na štítku jméno vytisknutý s radostnou chvílí 

 

V srdci sboru pouto pravdivé,

hlasem spolu vytváříme krásné tóny

Jako kapusta v zahradě rosteme spokojeně,

optik dokonale vidí, jak se radujeme z hudby melodií

 

Rytina vyrytá v hlubinách duše,

vypráví příběh, co tisíce slov nesou

Štítek nám ukazuje cíl,

jak proniknout s písní do tvůrčího nebe 

 

Ve sborovně všem teplo a světlo dáváme,

jak hřejivá kapusta vařená

Optik vidí každou notu a odraz,

my se cítíme svobodní jako ptáci na obloze 

 

Sborovna, kde duše v harmonii zpívá,

kapusta, která chuťové pohárky oslní

Optik, co zrakem do naší hudby propadá,

rytina, která příběhy své nám vypráví 

 

Štítek naše jednota spojuje,

naše písně nejvyšší naději nesou

Sborovna, kapusta, optik, rytina, štítek,

správná kombinace, ta nás vede k úspěchu andělskému

 

Autor Misha, 03.11.2023
Přečteno 114x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí