Smutná píseň

Smutná píseň

Anotace: ...smutné? možná.

Smutná píseň

Ticho.Prosím aspoň chvíli.
Chci zmizet
Rozplynout se ve vzduchu
...letět...

Ale ne!!!!
Chci zůstat tady
s Martínkem přece!!!
A nebo sama?
Přeci na mě někde někdo čeká....
Nejsem sama!! Nebo snad jo?

To není možné
zase ta bolest
svírá mě zevnitř.
Slzy. Spousta slz.
Nechci se zase trápit!!!

Chtít je teď zbytečné.

A přichází konec...a tma...

Ticho.Prosím aspoň chvíli.
chci zmizet
rozplynout se ve vzduchu
letět...

Letět tam kde ptáci nezpívají
kde neslyším šum lesa
kde se na mě nedívají modrý oči
kde na mě nemluvíš.
Kde nejsi...

Ne že bych tě nechtěla!!
Miluju tě!!
Ale chci zkusit jaké to je tam...
na druhém konci....

Víš, třeba se tam jednou potkáme.

Zas ta bolest!!! Ne ne ne!Kam to jdu já??
Kam to všichni jdete ??? VRAŤTE SE.

Tady je zima...a tma
jsem tu ...na druhém konci
kde neslyším šum lesa
kde se na mě nedívají modrý oči
kde na mě nemluvíš.
Kde nejsi...

Buďte se mnou prosím.Aspoň chvíli.
Chci se vrátit.
Nerozplynout se ve vzduchu.
Letět zpátky k vám.

Nenchávejte mě tu samotnou.... chci domů.
Autor Malinka, 31.03.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

promiň, raději jsem ho odstranila...a martinovi je to upřímně jedno! ten to pro jistotu ani nečte.

01.04.2007 16:14:00 | Malinka

Adino, když nahradíš to příšerné slovo jiným zvoláním, oboduji ti to...
Tohle slovo tvým dívčím ústům nesluší...a asi by se nelíbilo ani Marínkovi...co říkáš ;-)

...jinak se mi líbí, že se nesnažíš rýmovat za každou cenu, že píšeš, jak myslíš :-)

01.04.2007 16:02:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí