Podzimní toulky

Podzimní toulky

Procházka po stráni ve spadaném listí

Podzim už maluje své krásné výtvory

Déšť, zima, studený vítr, co mrazí

 

Pod každým listem se vzpomínka ukrývá

Převracím je nedbale svými kroky

Jako bych v knize svého života listoval

 

Vítr mi do uší šeptá tvé jméno

V korunách stromů hledám tvou tvář

Obklopen pěšinami, však žádná k tobě nevede

 

Na téhle procházce jdu se samotou ruku v ruce

Krajinu prohlížím, jsem součást obrazu

Toho, co podzim na plátně vybarvuje

S pomocí palety všech posmutnělých barev 

 

Přes všechno to ticho neslyším myšlenky

Co nechtějí, abych ve stopách minulosti kráčel

 

Je čas si vyšlapat pro sebe novou cestu

Takovou, kterou bych kráčel vždy znovu a rád 

Autor fisus, 03.11.2023
Přečteno 112x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Anfádis, cappuccinogirl, MatyhoZmaty, o3_gambit, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš chuť jít vpřed a jdeš s nadějí...to je dobrej...NOVEJ START... na zapískání píšťalky nečekej, ty sám vyjdi... kdykoli budeš chtít... :-)*
Krásnej večer, příteli.

03.11.2023 17:22:48 | cappuccinogirl

Děkuji a krásný večer i tobě :-)

03.11.2023 17:28:29 | fisus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí