M&M's

M&M's

Anotace: -

svědí a pálí mě kůže
když kvůli tobě hořím
procházím mraveništěm
a topím se dvacet tisíc mil pod mořem
zatímco ty tam nahoře
spokojeně nespokojená
realisticky pesimistická
pokaždé svá a pokaždé tak
neodolatelná
kouzelná
tajemná
černá
a nedosažitelná
v podstatě už dávno ztracená
každá molekula mého těla
by to tvoje chtěla
a každý můj výdech nádech
když mě máš v zádech
je večer
před tvým svítáním
podzimem se valí zbytky léta
jsi jako květina zamrzlá v čase
nechci tě utrhnout
ale nechci se už nikdy probudit


jsem nahoře
jsem zase na hladině
ale ty už tu nikde nejsi
létám nad tvým domem
ale ty tam nejsi
procházím tvými sny ale ty už vůbec nikde nejsi
hledám tě všude ale už nevím jak vypadáš
nevím jak se jmenuješ vůbec nevím
kdo vlastně jsi
ale pořád tě tak moc chci
neodpouštěj mi to
a suď mě
alespoň tohle pro mě udělej
Autor CoT, 03.11.2023
Přečteno 139x
Tipy 25
Poslední tipující: Lioness, Frr, Marťas9, jort1, IronDodo, Descardea, Sonador, martinaV, Anfádis, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi..

04.11.2023 13:32:57 | Lioness

Moc zajímavá.

04.11.2023 10:11:05 | Marťas9

výborné*

03.11.2023 20:04:36 | Sonador

Nikdo tady nepíše jako ty! Tvý řádky v sobě maj zvláštní náboj... mám ráda tvůj styl, i když je to smutný. Ráda se začítám a ztrácím v tom, v čem i ty... nějak hodně blízký je mi to, snad ti to neva.

03.11.2023 17:26:10 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí