Tulácká

Tulácká

Anotace: ...

 

 

Toulám se půlnočním městem
co svým životem spí
jen reklamní bannery
a pouliční lampy
svítí mi do xichtu
ďábel ve mě bdí

Toulám se daleko
od tvých polibků
a něžných doteků
tenká je má hranice
mezi humorem a vážnosti,
radostí a depresí
chvil kdy utápím
se ve své minulosti

Toulám se hluboko
ve svých náladách
v tom černém nitru uzavřenosti
útroby kam ani slunce nesvítí
možná mám strach
dotknout se toho paprsku
a nechat svůj život
tvou moudrostí vést

 

 

Autor JohnyD., 03.11.2023
Přečteno 118x
Tipy 7
Poslední tipující: Lioness, martinaV, Luko tulák, kozorožka, Anfádis, Ovaleš, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čaukyny, celkem na pohodu napsané.

04.11.2023 09:40:00 | Luko tulák

Zlo které znáš je i zlo kterému můžeš začít věřit.

04.11.2023 02:44:28 | Ovaleš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí