Smutek bílých květů...

Smutek bílých květů...

V tom těžkém soumračném vzduchu
Provlhlém deštěm
Čas zůstal stát

V okamžiku ticha zkameněla gesta
A tváře jako sochy
Přestaly se ptát

Nad hrobem sklání bílé květy hloh
Před očima všech
Malý chlapec stojí

Jméno vyryté v žulové desce
Slabikuje nyní
A šeptá si...

,,Už nikdy nesmíte padat vy mladé hlavy
Do maliní..."
Autor RadekČ, 04.11.2023
Přečteno 152x
Tipy 23
Poslední tipující: Lexi, IronDodo, blues, Psavec, cappuccinogirl, šerý, J's .., Frr, mkinka, Ophelia81, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..jo, to jsou ty chvíle, kdy člověk přestane se ptát.. skvělé!

04.11.2023 11:32:37 | narra peregrini

Přesně tak... děkuji*

04.11.2023 15:09:21 | RadekČ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí