Srdce moje

Srdce moje

Anotace: -

Srdce moje 

čierne v hrudi,
na čierno
krv v tebe prúdi,
čierny dym
spálený list,
čierny meč
zbohom, musíš preč!

Kde-tu krátky rým
kde-tu hnev,
potom flinta
v žite-skreč
z čista jasna
ľúbosť krásna,
zo srdca je preč.

Autor IronDodo, 04.11.2023
Přečteno 93x
Tipy 21
Poslední tipující: o3_gambit, RadekČ, Niška, fisus, šerý, Lexi, Psavec, cappuccinogirl, Frr, J's .., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dúfam že nálada sa zmení ak nie dnes tak v stredu určite pôjdem na huby

05.11.2023 09:10:59 | IronDodo

černá je dnes barva trubadůra modra...ale to nebude na dlouho... věřím...

04.11.2023 21:03:14 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí