Kdo miluje život

Kdo miluje život

Anotace: ...

Kdo miluje život, ten radostí září,

v jeho srdci slunce veseleji pálí

V každém okamžiku se štěstím kamarádí,

v očích jeho světlo věčné se třpytí

 

Kdo miluje život, ten ví, co je cenné,

nepospíchá, aby nic nepřehlédl

S úsměvem různými cestami se prochází,

vrací se tam, kde se vždy cítí být doma

 

Kdo miluje život, ten vděčně děkuje,

za každý dar, který mu život přináší

Přijímá lásku i radost bez očekávání,

při všech výzvách nepřestává doufat a snít

 

Kdo miluje život, ten si váží každého okamžiku,

nežije pouze pro přítomnost, ale i pro budoucnost

Věří, že každý den je novou možností,

kdy objeví krásy, které ho obestírají

 

Kdo miluje život, ten poznává sílu lásky,

která ho s kamínkem na dně světa může spojovat

Prochází životem s nadějí a úsměvem na rtech,

ačkoli ne vždy je ideální, nikdy se nevzdává

 

Kdo miluje život, ten rozumí jeho tajemství,

že nezáleží na velikosti, ale na kvalitě

Ať je to obrovský úspěch nebo malá radost,

je v něm poklad, který stojí za to objevovat

 

Kdo miluje život, ten světu dává svou vlastní stopu,

ať už pomocí slov, umění nebo lásky k jiným

Nikdy nezapomíná, že důležité je být láskyplným,

tak rozjasňuje svět, ve kterém životem se třpytí

Autor Misha, 05.11.2023
Přečteno 80x
Tipy 11
Poslední tipující: Marťas9, cappuccinogirl, o3_gambit, IronDodo, mkinka, nehledaná, Frr, Žluťák, Niška
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluju život...:-):-):-)
Moc milá pohlazenka od tebe...

05.11.2023 14:38:34 | cappuccinogirl

též miluju život a každý den děkuji, že jsem živá a zdravá, těší mě, že jsem někoho potěšila a pohladila:-)

05.11.2023 19:08:52 | Misha

To je hodně pozitivní.
Tak kéž ta mírumilovnost zvítězí nad lží a nenávistí.
(Nejen v tobě) . :-)

05.11.2023 06:33:22 | Niška

nesnáším lhaní v jakékoli podobě, ale nejhorší je to, když lže ten, jehož miluji...
moc hezky jsi to napsal:-)

05.11.2023 19:08:01 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí