Nedohraná pieseň

Nedohraná pieseň

Anotace: -

 

Krásne dievča, chcem tvoj byť
lásku z tvojich perí chcem ucítiť.
Máš to so mnou, ale kríž
ja tu stojím a ty spíš.

Čakám ťa, ako prvýkrát
počasie je nestále začína liať.
Čakám, že srdce ti vzplanie
však je to iba moje prianie.

Mesiac zostrelí
nový deň biely.
Máš to so mnou, ale kríž
ja odchádzam a ty spíš.

Autor IronDodo, 05.11.2023
Přečteno 68x
Tipy 20
Poslední tipující: RadekČ, MatyhoZmaty, Psavec, Frr, Marťas9, cappuccinogirl, kozorožka, Bufik, jort1, J's .., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné, jen trochu trpělivosti
Vyjde to, objímám a sílu posílám

05.11.2023 11:19:11 | Bufik

...snad to vyjde

05.11.2023 11:13:40 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí