Teskná

Teskná

Anotace: (snění s Lorcou)

 

když přisedám si s podvečerem
a slyším hlas, jak se ti chvěje
jak velká něha je v tvém smutku
v osamění, v poztrácení, ve zmatení, v zastavení
včas čas
od klekání v kuropění
zahalím tě snem

o volech červených
snad s pomerančem vánku
a orbě mlžných cest
o vůni klidných spánků
a milujících gest
o slzách setřených
a křídlech na tvých bocích
o opilosti z hvězd
a vzdychajících krocích
o sežvýkaném hoři
a o zlatistém poli
o mandloňovém moři
a srdci, které bolí

s ránem bez ran
vzbudíš se
(ne) sám
sen doorán
jen na tvém spánku

ještě moje dlaň

 

 

Autor IkkarisKa, 05.11.2023
Přečteno 118x
Tipy 30
Poslední tipující: Fialový metal, Sonador, Jan Kacíř, blues, Frr, šerý, jort1, o3_gambit, RadekČ, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezva práce Ív.* Krom toho iniciovaná motem mého oblíbence Lorci.

06.11.2023 10:43:25 | šerý

Krásně teskná...
Opatruj se, milá Ikkaristko.

06.11.2023 03:52:23 | Alala

Nevím, jestli jsem někdy od tebe četla lepší! Tahle je fakt TOP. Vrcholná. Tak trochu i obsahem. Wow!

05.11.2023 22:31:06 | cappuccinogirl

Objímám vroucně Tvé srdce, milá IkkarisKo*

05.11.2023 22:15:33 | Ondra

***

05.11.2023 22:08:34 | Ophelia81

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí