Představy o ráji

Představy o ráji

Pořád jsi moje oblíbená zbraň
Spoušť
Kterou (o)pouštím
A nemůžu se vyhrabat zpod trosek
Kusů zmrzačených těl
A krve
Vytékající z otevřených ran i strupů
Co pohybem praskly

Zavřenou pěst nosím prázdnou
Otvírám ji nataženou hřbetem nahoru
A polemizuju
Kam se vytratilo všechno hezké
Jestli se štěstí válí
Se zbytky narozeninového dortu
Umazané od polevy na dně kontejneru

Občas sním o modrých očích
Kvůli nim zírám do tmy
Protože pořád jsi moje oblíbená zbraň
Co rozmetala představy
O ráji
Jednou větou
Autor její alter ego, 06.11.2023
Přečteno 125x
Tipy 14
Poslední tipující: Penemue, Sonador, Loveless, jort1, Vivien, šerý, Frr, Psavec, Ondra, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedna věta stačí

07.11.2023 09:06:27 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí