Cesta za snem

Cesta za snem

Anotace: ...

Na křídlech myšlenek se vznáším,

cestuji za snem, jak jsem si dříve přála

Odvážím se jít tam, kde jsem nikdy nebyla,

do nekonečných krajin, kam duše touží

 

Překračuji hranice reality,

ve vlnách snů vlastní individualitu hledám

Krok za krokem do nitra pronikám,

svou cestu k pravému vnitřnímu světlu hledám

 

Toulám se do všech možných končin,

kde můj sen na objevení čeká

Procházím temnotou, abych světlo našla,

zpět s plnou duší zážitků se vrátila

 

Cesta za snem nové pocity přináší,

naplnění, radost, ale i výzvy a pokoření

Srdce mi bije, že dokážu neskutečné,

že nad samotnou nekonečností zvítězím

 

Až z této dlouhé pouti se vrátím,

budu vzpomínat na každý záblesk snu

Cesta za snem mě formovala a změnila,

teď mám sílu a odvahu, abych v sobě našla pravdu

 

Tak jděte se mnou, na tu cestu za snem,

objevovat, co nikdy dříve nebylo spatřeno

Věřte v sebe a v nekonečné možnosti,

ten sen, který si přejete, se stane skutečností

Autor Misha, 09.11.2023
Přečteno 54x
Tipy 6
Poslední tipující: cappuccinogirl, Žluťák, IronDodo, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí