Ať mír nás provází

Ať mír nás provází

Anotace: ...

V klidu našich srdcí mír se zrodí,

všechny rány hojí, co na duši bolí

Světlo lásky planoucí nás osvítí,

není místo pro nenávist, která nás tíží

 

Ať mír nás provází na cestě každý den,

přátelství jako květina překrásně kvete

Ať vládne shovívavost a snášenlivost srdcím lidí,

s rozličnými názory člověka osloví

 

Země se oázou míru a rozumu stane,

kde není místo pro války a nenávist

Každá lidská bytost jen slzami štěstí pláče,

nikoliv bolestí, co plynou z trápení těžkými

 

Ztráty a smutek z minulosti se vytratí,

místo něho radost a naděje už zavládne

Křehkými mosty vztahy mezi národy se staví,

abychom společně mohli budoucnost do jasu malovat

 

Ať mír nás provází po celou věčnost dál,

nikdy lidskost se neozve a bolest se ztratí

Dobro, soucit, láska a svoboda převládne,

následuje nás mír na každé naší cestě

Autor Misha, 09.11.2023
Přečteno 92x
Tipy 7
Poslední tipující: cappuccinogirl, Žluťák, IronDodo, Frr, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí