Tam v řece modlitbu pěj (Americký spirituál)

Tam v řece modlitbu pěj (Americký spirituál)

Anotace: Další můj pokus o konzonantní překlad.

Sbírka: Septernita - překlady

RF: Ten nápěv znáš, tak se zaposlouchej,
tady jen a teď svou vírou znej,
že v proudech řek Pán přišel k nám,
jen Jím omýt se dej.
.
Ó, sestro, sestup k nám,
sestup k nám, dolů k nám.
Ó, sestro, sestup k nám,
tam v řece modlitbu pěj.
.
RF.
.
Ó, bratře, sestup k nám,
sestup k nám, dolů k nám.
Ó, bratře, sestup k nám,
tam v řece modlitbu pěj.
.
RF.
.
Ó, otče, sestup k nám,
sestup k nám, dolů k nám.
Ó, otče, sestup k nám,
tam v řece modlitbu pěj.
.
RF.
.
Ó, matko, sestup k nám,
sestup k nám, cožpak nechceš jít k nám.
Ó, matko, sestup k nám,
tam v řece modlitbu pěj.
.
RF.
.
Hříšníku, sestup k nám,
sestup k nám, dolů k nám.
Hříšníku, sestup k nám,
tam v řece modlitbu pěj.
.
RF.
.

A.Krauss: Down to the river to pray
https://www.youtube.com/watch?v=zSif77IVQdY
Autor TRlVlUS, 09.11.2023
Přečteno 66x
Tipy 8
Poslední tipující: Anfádis, Psavec, kozorožka, IronDodo, Kan, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí