Dozvuky

Dozvuky

Anotace: -

 

Vychádza slnko v rannej zore
ešte kde tu jemná tma
pomaly sa driape hore
ťažká cesta čaká ma.

Ráno otvára brány nebeským kľúčom
ohnivé nemé tváre
žeravé blesky jeho lúčom
blesku žiare.

Chladné srdce
stratí jasný žiar
oheň spáli oči vrúce
fádny pár.

Nemé pery tiché ústa
tvoria málo sladkých slov
žalárnik mreže spúšťa
reťaz bez citov.

Drsná ruka, necíti mäkkú rúčku
nevie jemne tisnúť dlaň,
keď povie iba ahoj na rozlúčku
zaplatí priveľkú daň.

Autor IronDodo, 09.11.2023
Přečteno 90x
Tipy 18
Poslední tipující: Iva Husárková, jort1, nehledaná, Bufik, o3_gambit, Frr, Ophelia81, Žluťák, Anfádis, RadekČ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí