Krik ticha

Krik ticha

Anotace: -

 

Noc je tak trochu deravá,
keď luna je ospalá
šialenstvo prázdnych nocí
zvládam bez pomoci.

Hoci sa mi nič nezdá
občas padne hviezda
skúmam tie miesta
žmurkajúceho mesta.

I šiel som nocou blúdiť
mier v dušu ľahšie vlúdiť
márna bola moja sila
túžba si ma aj tak podmanila.

Ľúbim, ľúbim iba teba
hviezda, páda z neba
dáva sa so mnou na púť
uvrhla mi srdce do pút.

Teraz s túžbou kráčame vedno
necítime v mori dno
tiež sa tak topím v hlbočine
kým srdce stále hynie.

Ach, strážny anjel môj
kam zaviedol ma mesačný roj
zamotaný, ako muška v pavučine
na teba myslím na nič iné.

 

 

Autor IronDodo, 12.11.2023
Přečteno 51x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Niška, Marťas9, RadekČ, Psavec, Ophelia81, Iva Husárková, Žluťák, Helen Mum
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ja ďakujem všetkým

12.11.2023 18:37:38 | IronDodo

Velmi poetické... a krásná slovenština... děkuji :-))

12.11.2023 09:40:43 | Helen Mum

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí