Tvář a osud

Tvář a osud

Anotace: Nechat žít, nechat jít, srdce plné lásky, pro vás mít… srdce na správném místě mít…

 

 

Tvář a osud

Co tvář to osud, já chci jít odsud, chci pouhým snem být a všechny bytosti osvítit. Toužím všechny bytosti na duši pohladit…

To co vidím a vídám, nikomu nezazlívám a nechávám to být, vždyť má každý právo, na tomto světě spokojeně žít…

Nechat žít, nechat jít, srdce plné lásky, pro vás mít… srdce na správném místě mít…

Proč tolik blbosti a zla na světě je, když tu pro nás, tolik místa je. Stačí jen rád mít, hezkým slůvkem druhé oslovit.

Nezávidět a nenávist v sobě nemít, jednoduše zevnitř nehnít, všechnu tu zlost, v sobě na vždy pohřbít a bláznem pro druhé nebýt.

Nechat žít, nechat jít, srdce plné lásky, pro vás mít… srdce na správném místě mít…

Autor Luko tulák, 12.11.2023
Přečteno 60x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Misha, Iva Husárková, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí