Poutník

Poutník

Jsem věčným poutníkem, co hledá si místo

Kde není strach, výčitky či beznaděj

Kde nebyl bych cizincem ve vlastním světě

Kde každé slovo neztrácí se v prázdnotě

 

Na každé cestě se ptám jen sám sebe

Mám předstírat život nebo raději odejit

Snažit se naplnit děravou kapsu

Nebo zalátat rány, co čas nikdy nezhojí

 

Už nejde se vrátit a konec je daleko

Možná, že pomůže nouzový východ

Ale co když ta cesta jednou mě zahřeje?

Co když i má cesta ukrývá smysl?

Autor fisus, 12.11.2023
Přečteno 51x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, IronDodo, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí