Vzpomínám

Vzpomínám

Anotace: ,ale někdy je lepší nevzpomínat

 

Vzpomínám na doby
kdy trhal jsem ti kvítí
dnes na ty louky
slunce nesvítí
jen pustá zem
spálená holomrazem

Věčně bez úsměvu
bez nálady
smutná realita
posledních dní
mám pocity
jako když ve mě
něco dlí

Vždyť ležíš vedle mě
přitom tak vzdálená
ani dotknout se nechce
má mysl zmatená
jen nálada jak země
ohněm spálená

Pokaždé doufám
že bereš to taky
tak nalehko
ty moje nálady
to je někdy peklo

 

Autor JohnyD., 12.11.2023
Přečteno 88x
Tipy 8
Poslední tipující: Jan Kacíř, Anfádis, Iva Husárková, Psavec, martinaV, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí