Víc se smát

Víc se smát

Anotace: ...

Smích je lékem našich duší,

rozjasní tváře a zmírní tužby

V každém smíchu je radost a síla,

přináší nám pohodu, kterou tak chceme mít

 

Tak se usmívej, ať světlo září,

bav se, raduj se, do všech naděje prýští

Směj se z plných plic v každé chvíli,

Tvůj smích v podzimní i jarní chvíli zazní

 

Smíchem si lehnout můžeš,

starosti od sebe rychle prchnou

S kamarády či rodinou se směj,

všude, kdekoliv, tenhle lék Tě doprovází

 

Až budeš smutný, zahoď smutek za hlavu,

otevři srdce a směj se, jako by nebylo závad

Smích je lékem pro Tebe i pro mě,

smícháme spolu smutek a k zemi se snese 

 

Tak směj se, vše je mnohem hezčí,

zahřeje to srdce a duši uklidní

Víc se smát, to je přání krásné,

do Tvého života nekonečné radosti přináší

Autor Misha, 13.11.2023
Přečteno 70x
Tipy 10
Poslední tipující: cappuccinogirl, Psavec, Žluťák, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hvězdičko, nádherná pointa.

13.11.2023 07:02:52 | Tvá Sestra

děkuji Ti moc, moc si toho vážím...

13.11.2023 07:45:34 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí