Brzy bude jaro

Brzy bude jaro

Brzy bude jaro

Co pak se stalo?
Léto to vzdálo
v srdci nám hřálo, 
z podzimu ubralo.

Zase budou vánoce
u nás v srdci emoce,
nebo taky vánice, 
zde nesjízdné silnice.

Nastane den zase delší
všechny nás to jistě těší,
cesty schůdné i pro pěší
čistota se všude řeší.

Probudí se skalničky
sedneme na lavičky,
zavážeme tkaničky,
oblečeme šatičky.

Tak nastane doba krásná
pro nás všechny snad i vzácná,
na zahradě sice pracná
poté, ale čarokrásná.

Zas necháme vše osudu
ovoce dáme do sudu,
z dýně zase obludu, 
posbíráme úrodu.

Autor Marťas9, 14.11.2023
Přečteno 50x
Tipy 17
Poslední tipující: Ďábel sám, RadekČ, Lighter, IronDodo, Bufik, o3_gambit, mkinka, Žluťák, Anfádis, Iva Husárková, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za tvůj ó óptimismus tip. :-)

14.11.2023 12:27:06 | Lighter

Díky moc, uletí to uvidíš

14.11.2023 12:53:23 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí