Když se svět zastaví

Když se svět zastaví

 

Když se svět zastaví a světlo pohasne,

dvě duše se propojí, jednota nastane.

Dvě srdce spojí se, zahoří spolu,

V té chvíli zábrany padají dolů.

Vzájemně spleteni bez myšlenek na svět,

Okolí neexistuje, pro ně je jen tady a teď.

Pouze emoce, vášeň, propuknutí citu,

Ostychy zmizely, láska bez viny pocitu.

Oba se snažili, odolávali dlouhý čas,

Nakonec to nezvládli, objevují se bez příkras.

Objevují společně zákoutí svých těl,

Vzájemnost jejich, to osud chtěl. 

 

Autor Jupiterka, 14.11.2023
Přečteno 90x
Tipy 15
Poslední tipující: Ondra, Anfádis, cappuccinogirl, Žluťák, Psavec, IronDodo, Bufik, o3_gambit, Misha, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná-něžná-svůdná-láskyplně-naplněná-osudová...
Skvělá báseň, milá Jupiterko :*

17.11.2023 20:12:35 | Ondra

Moc pěkné musím říct:-)

14.11.2023 08:00:01 | o3_gambit

Děkuji :-*

14.11.2023 08:43:40 | Jupiterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí